Max-Angro Kft


A tartalomhoz

RÓLUNK


Cégem 2007-ben alapítottam jogelődjével együtt immár 40 éve készítek méretes öltönyöket ill. férfi ruházatott.

Szabósági tapasztalatomat igyekszem ötvözni a legmagasabb szintű technológiákkal, több évtizedes gyakorlatom során kialakultak azok a munkakapcsolatok is, amelyek lehetővé teszik a vevők minden igényének kielégítését. A nálam készült ruhadarabok egyedi kézműves kidolgozással, méretre készítem el. 2-3próbával a megrendelő egyedi igényeit, illetve kényelmét figyelembe véve.

Vállalom saját és hozott anyagból öltöny, forma- és egyenruhákat, kabát, nadrág, mellény, szmoking, frakk valamint az egyre elterjedtebb társasági viseletként hordott Bocskai öltözetet, készítését is. A változó divatot követve bármilyen különleges testalkatra ízléses, jól szabott ruhát készítek.

Manapság sajnos egyre kevesebb az olyan férfiszabó, aki az egyedi ruházatra való igényt kielégíti, tanácsot ad a vevőnek, hogy mi az ami jól áll, és melyik szabásvonal az, ami nem előnyös. Termékeink jellemzői az egyedi, méretre tervezés, egyedi kivitelezés, a minőség és a megbízhatóság.

Megrendelőinket a budapesti XIII. kerület West End City Center szomszédságában várjuk. Nagyobb közületi megrendelés esetén természetesen lehetséges a megrendelő által kért helyen történő méretvétel és próba is. Ezen kívül természetesen a megrendelő által megálmodott modellek elkészítését is vállaljuk!


Réthi Csaba


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe